Endreçar el calaix

Aquests dies de vacances d'estiu han sigut per descansar i desconnectar; per dormir, llegir, menjar i passar les hores de la tarda, fins que es ponia el sol, entre cavalls. Aquests dies d'agost també han servit per agafar perspectiva i, des de la distància, fer valoració de com ha transcorregut el curs i quins són els nous propòsits a estrenar.

Read More
ReflexionsEla & PuntComment
L'amor i la lectura

Demà és Sant Jordi, per mi un dels dies més bonics de l'any i una bella representació de la nostra cultura. Demà farà dos anys, vaig descobrir una col·lecció de llibres amb un encant especial, petita per fora i màgica per dins.

Read More
Ella

Me la va descobrir el meu pare quan tenia vuit anys, em va regalar la meva primera pel·lícula d'ella on tenia el seu primer paper protagonista i amb el qual va aconseguir l'Oscar, Vacaciones en Roma (1953). Per una nina d'aquella edat és un film que narra una història preciosa amb un final diferent i ella, l'Audrey, amb la seva ingenuïtat i frescor enamora a qualsevol.

Read More
M'inspiraEla & PuntComment
Els diumenges

Els diumenges són els dies que espero amb candeletes. D'uns anys ençà és el dia que em dedico a mi mateixa, destinant-lo a les activitats que m'omplen i de les que n'hauria de destacar una en especial, els cavalls. El ritme dels meus diumenges ve definit per aquesta passió i l'estat de pau que em regalen.

Read More
Vint-i-cinc

Aturar-se, per tornar a començar. Ralentitzar el ritme per descobrir cap a on vull anar. Parar atenció per discernir d'entre el murmuri general i poder, per fi, distingir la meva pròpia veu, la meva identitat. Els dos últims anys han sigut intensos, o potser només cal dir incerts. 

Read More