Els diumenges

Els_diumenges
 

Els diumenges són els dies que espero amb candeletes.

D'uns anys ençà és el dia que em dedico a mi mateixa, destinant-lo a les activitats que m'omplen i de les que n'hauria de destacar una en especial, els cavalls. El ritme dels meus diumenges ve definit per aquesta passió i l'estat de pau que aquests em regalen.

Els diumenges són l'aprenentatge continu i el recordatori perfecte per comprendre que s'hauria d'assaborir amb més detall cada instant, que la vida és per avançar i moure's sense pressa, i que estar present i gaudir del moment és essencial. Que actuar sense respondre a obligacions no hauria de ser una utopia i que la constància en tota empresa o recerca sempre acaba donant els seus fruits. Que la bondat és un obsequi ben preuat que pot moure muntanyes i en el que cal invertir, i que créixer com a persona és el millor regal que et pots fer a tu mateix i als que t'envolten. Destinar-te el teu temps és part d'aquest creixement i és que trobar moments per a tu és l'essència del teu coneixement. Em considero afortunada d'haver-los descobert als sis anys; ells em conviden a somiar, coneixe'm i entendre'm, ells són el meu mirall i amb el temps he entès cap a on vull anar.

El transcurs de la resta del dia procuro que conservi aquesta placidesa combinant la lectura amb l'exploració de diverses fonts d'inspiració, conjuntament amb el descans i alguns moments d'avorriment, que francament sempre esdevenen d'allò més interessants.

Aquesta exposició descriu la intenció d'aquest projecte, el perquè del seu nom i el dia de publicació. El diumenge és el dia que defineix millor la meva persona i aquesta, al seu torn, defineix aquest espai. El diumenge és l'eix vertebrador d'un projecte, Ela & Punt, que a poc a poc s'anirà desenvolupant i descobrirà les diferents facetes. El diumenge és un espai que busca convidar a la reflexió i compartir interessos, inspiració, descobriments i recomanacions. És una pàgina que invita a tenir les converses d'un diumenge.

Benvingudes i benvinguts.


Photography by Valeria Effleurer, seen on Cereal Magazine.